Förlovningsringen

När vi vart klara med själva marken så gick vi till Eurogold där Martin handlat våra förlovningsringar i sommras eftersom vi behövde fixa.... Jag tycker det nästan är pinsamt att skriva, både jag och Martin mått dåligt över detta ett tag. Vi var tvungen att fixa en ny förlovningsring till Martin för han tappade bort din för ca 1½månad sen, men vi har inte riktigt haft ekonomin för att köpa en ny ring förens nu. Eller pinsamt är det väll inte, men de känns inte så kul att han tappade bort den! :( Första dagarna efter att han tappat bort den så var vi väldigt ledsna, nu med men vi har vant oss. Men vi har liksom gått omkribg och hoppats att den ska komma fram, men de har den inte velat.

Han tappade bort den ungefär såhär:
Martin jobbar som lastbilschafför och tänkte helt plötsligt när han jobbade och skulle gå ut och lossa i en butik att han kankse skulle ta och lämna förlovningsringen i lastbilen så den inte går sönder eller å han inte fastnar. Så han la den mellan "plånboksbladen" (om de va en bok så skulle det ju vara bokblad) och tänkte att han borde komma ihåg den där. Men sen när han slutade så tog han bara plånboken och la den i bakfickan utan att tänka det minsta på förlovningsringen. Och sen så kom han på det! Men han tänkte att den säkert låg i lastbilen eller i bilen, men båda har blivit väl genomsökta. Och inte har han sett den när han kollat runt på stället där han ställer lastbilen på natten, kankse rätt omöjligt att se den där i alla fall men e var ju värt ett försök.

Och sen dess har den varit borta! :(

Men nu har vi i all fall vart och fixat med den, skönt! Så den kommer sitta på min älskades finger nån gång nästa vecka! :D

 
Preci efter att vi förlovat oss i sommras

Hindersmässan

Idag var jag och Älskling på hindersmässan och kollade. Och för er som inte vet vad hindersmässan är så är det en marknad som är i slutet på Januari varje år mitt i Örebro centrum, och eftersom det är i Januari så är det alltid jätte klalt under den.

Och vi handlade lite i alla fall:

     Filterhållare, slev och 14par strumpor (10 till mig och 4 till Älsk)

Sen var vi ju tvungen att köpa lite onyttigheter oxå :)
     
-De vart 3askar kokosbollar 2 av den vänstra sorten (eftersom de är mjölkfria och ´Älsk är mjölk allergiker) och 1 av den högrasorten (till mej)
-Brända mandlar
- och självklart lite marknads nougat och lite rox.

Det var väldigt mysigt att gå på hindersmässan med Martin måste jag säga. Även fast han tyckte att jag inte såg mej för ordentligt ,han tycker alltid att jag går in i folk hela tiden men de är ju alla andra som går in i mej! (eller kankse inte va vet jag).

Öb och Jysk shopping!

Idag efter skolan så åkte jag och älsk till Öb och Jysk för at leta efter gardiner till köket och vi hittade ett par jätte snygga på Jysk som vi köpte. Och på jysk köpte vi även en klocka som ska sitta i vårt "sovrum/hall" så vi kan se den där och när vi sitter i vardgasrummet eftersom vi inte ser klockan alls på nått av ställena. På Öb vart det bordstabletter och ljuslyktor.


   

Gardinerna kostade 300:- och klockan 129:- Super snygga tycker jag!


På Öb vart det betydligt mycket billigare. Ljuslyktorna var 3st för 10:- och jag köpte 2st sådana förpackningar. Och de limegröna bordstabletterna som vi köpte 4st av gick på 10:-/st.
I julklapp av min lillebror så fick jag den söta ljuslyktan som ser ut som en blomma och den passar perfekt ihop med mina nya lyktor :D

Beställt skorna!

Glömde föresten..

De blåa ballerina skorna från HM som jag skrev om här har jag beställt! (Eller rättare sagt min snälla mamma)

Va hemma hos föräldrarna i helgen och bara "råkade" se att det låg en HM katalog på köksbordet och "råkade" kolla om skorna fans med där (vilket de gjorde) Och så visade jag dom för mamma (och hade tur för hon skulle ändå beställa kläder till min lilla syster) så hon beställde med dom åt mej! Så får vi se när dom kommer, och om de passar! Men jag var på HM i stan och då provade jag andra ballerinas på HM och de visade sig att jag hade 38 på två olika ballerinor, så de borde ju vara rätt!

Hoppas eran dag har vart toppen!

Ja ska kolla på Sex and The City nu! :D

Puss&Kram!♥

Åhh Halens!

Jag har börjat bli jätte förtjust i Halens. Dom har jätte fina kläder tycker jag!
Eftersom jag håller på och kollar efter mycket student kläder nu så kollar jag runt rätt så mycket, och Halens har blivit de jag tyckt bäst om hittils (i alla fall och titta på eftersom jag inte beställt nått än). Skulle jag ha mer pengar än jag har, då skulle jag garanterat handla massor där nu!

Till exempel dessa saker skulle inte vara helt fel:           

I och för sej så är det ju inga studentkläder, men det är svårt att hålla ögonen borta från så här snygga tunikor, klännigar och skor!

Och allt kommer, som ni säkert har förstått från Halens!

Sorg!

Hej!

Igår så skulle jag beställa skorna som jag skrev om här och blev helt knäckt när dom va slut! Ja som tyckte att jag absolut hittat världens bästa bal skor! (de är de silvriga jag pratar om) Men sånt är väll livet, och de är ju flera månader kvar till balen och studenten så ja hittar väll några andra snygga skor får jag hoppas! Men tråkigt var det!

Hoppas ni har det bra!

Puss&Kram!♥


<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/507131/johannas-vrld?claim=wughc4473w3">Följ min blogg med bloglovin</a>


23/1-09

Usch! Har jätte ont i huvudet! Men det är mitt fel! Är man coca cola beronde så är man.. Men jag försöker i alla fall sluta nu! (där av huvudvärken) Och denkommer nog att hålla på i några dagar till.


Idag har det varit en väldigt lungn dag, har endast haft två stycken lektioner (älskar fredagar).Har hittat en riktigt snygg klänning på Ellos.se som jag skulle vilja ha i vit! (men de finns inte) Då hade den varit perfekt till studenten! 


från Ellos.se för bara 299:-

Student drömmar!

Snart (om 135 dagara) så är det då dags för studenten. Och det ska bli jätte roligt!! Och jag har redan börjat kollat efter massor med saker. Men det är ju lika bra och börja handa lite små saker redan nu, eftersom allting kommer bli vääldigt dyrt så kan man lika gärna slå ut det lite över varje månad istället öfr att betala allt på en gång.

Här är lite saker som jag skulle kunna tänka mej att ha på mej:

 
 


-Klänning och Leggings Ellos.se
-Blå Ballerina skor Hm.se
-Silvriga med 9cm klack Halens.se


Skorna funderar jag på helt seriöst att köpa. De blåa har jag tänkt på ett tag och de silvriga såg jag precis och de kändes verkligen som om "de där ska jag ha". Och jag hade tänkt att ha de silvriga när jag går ut på dagen och sen så kanske de blåa lite senare på kvällen när fötterna är mörbultade efter all glädje.

Men jag måste i alla fall snart gå och köpa ett par skor med klackar på att öva med fram till studenten, Jag kan verkligen inte gå i klackar!!

220109

Hej! :D

Sitter här och håller på med ett Naturkunskap B arbete om fosterdiagnostik och människokloning och känner för att ta en paus och blogga lite :)

Idag har jag vart i skolan började 11,30 och slutade 15,00.
Hade klasstid och där fick vi reda på ungefär allt inför hela terminen så nu känner jag att den största delen av mitt liv till studenten är uppskriven i min almenacka.

Det ser rätt soft ut än så länge:
v4 In med NaturB uppgiften
v5 Religon redovisning
v6 
v7 Våran syo kommer och svarar på svenskan och på söndagen sista dagen för anmälan till högskoleprovet
v8 SPORTLOV och Projektarbetesredovisning
v9 Brytdagar ons.tors.fre (bara musik lektioner då)
v10 universitetet en dag där
v11
v12
v13
v14 Nationellaprov i svenska
v15 PÅSKLOV
v16 sista dagen för anälam till uníversitetet
v17
v18 NP-prov Engelska B
v19 NP-prov engelska B Och musikkal hela veckan
v20 Musikal hela veckan
v21musikal hela veckan
v22 Studentbal
v23 STUDENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Usch! De är så hemskt!  19 veckor eller om man vill  135 dagar (inklusive helger och lov) om 135 dagar så slutar jag gymnasiet! De känns skit bra och hemskt på samma gång! Skönt att man blir klar med gymnasiet och hemst eftersom jag inte riktigt vet vad jag vill göra efteråt. Och sen så känns det lite mysko och veta exakt vad man ska göra de flesta veckorna framöver. Men några saker till tillkommer säkert men inte allt för mkt.

Ne nu ska jag fortsätta med mitt arbete!

Have a nice day!

Puss&Kram!♥

Sex And The City

Ni har väll inte missat att tv3 har börjat sända första säsongen av sex and the city kl, 18,30 (repris 23,00) måndag- tors?
 


(bild lånad från google)

17 dagar!

Nu är det 17 dagar sen jag bloggade! SKÄRPNING! Men jag har bara inte haft (eller är det mer tagit mej) tid. men i alla fall.

Just nu är jag i alla fall hemma från skolan, fick magsjuka i tisdags, bättre nu men jag har för mej att man ska vara hemma 2 dagar extra för att inte smittas. Eller nått sånt. Så för mina klasskompisars säkerhet så stannar jag hemma i morgon med.

Så denna vecka har mitt liv inte vart särskilt roligt. Plus att jag och clara egentligen skulle haft vårt Projektarbete på ett seniorboende på fredag. Men vi har inte kunnat öva någonting på 2 dagar (och vi skule behövt det) så de blir nog att ringa och säga det i morgon. (jag pratade med dom redan samma dag som jag belv sjuk så ja är inte så knäpp så jag ringer dagen innan bara)

Det känns väldigt jobbigt att inte ha vart i skolan på två dagar, specielt eftersom vi började förra veckan. Sen så har jag en Naturkunskap B uppgift och en relogon uppgift som borde fixas ordentligt. Men de får jag nog ta nästa vecka, eller kankse smyg starta i helgen. De får framtiden utvisa :p

RSS 2.0