Förlovningsringen

När vi vart klara med själva marken så gick vi till Eurogold där Martin handlat våra förlovningsringar i sommras eftersom vi behövde fixa.... Jag tycker det nästan är pinsamt att skriva, både jag och Martin mått dåligt över detta ett tag. Vi var tvungen att fixa en ny förlovningsring till Martin för han tappade bort din för ca 1½månad sen, men vi har inte riktigt haft ekonomin för att köpa en ny ring förens nu. Eller pinsamt är det väll inte, men de känns inte så kul att han tappade bort den! :( Första dagarna efter att han tappat bort den så var vi väldigt ledsna, nu med men vi har vant oss. Men vi har liksom gått omkribg och hoppats att den ska komma fram, men de har den inte velat.

Han tappade bort den ungefär såhär:
Martin jobbar som lastbilschafför och tänkte helt plötsligt när han jobbade och skulle gå ut och lossa i en butik att han kankse skulle ta och lämna förlovningsringen i lastbilen så den inte går sönder eller å han inte fastnar. Så han la den mellan "plånboksbladen" (om de va en bok så skulle det ju vara bokblad) och tänkte att han borde komma ihåg den där. Men sen när han slutade så tog han bara plånboken och la den i bakfickan utan att tänka det minsta på förlovningsringen. Och sen så kom han på det! Men han tänkte att den säkert låg i lastbilen eller i bilen, men båda har blivit väl genomsökta. Och inte har han sett den när han kollat runt på stället där han ställer lastbilen på natten, kankse rätt omöjligt att se den där i alla fall men e var ju värt ett försök.

Och sen dess har den varit borta! :(

Men nu har vi i all fall vart och fixat med den, skönt! Så den kommer sitta på min älskades finger nån gång nästa vecka! :D

 
Preci efter att vi förlovat oss i sommras

Kommentarer
Postat av: kickan34

oh va kul! Grattis! :D

2009-02-24 @ 22:58:32
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0