Åh, student drömmar!

Hittade sötaste tårtdekoren på kakburken.se  (se här) små söta studentmössor som ja skulle vilja ha på min studenttårta! Ska nog visa de för mamma och kankse prova att göra en tårta själv :P

ÅH VA JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN

Vill göra sötaste Muffinsarna!

I julklapp av en av mina absolut bästa vänner Josephine fick jag denna söta bok i julklapp men olika recept på muffins
och jag är så himla sugen på att baka några av alla fina muffins som finns där i

exempel på några av alla fina är:

      

Men man beöver en massa saker som spritspåsar med olika tyllar, socker pasta och en massa andra saker. Så jag har suttit och kollat runt efter lite på internet och hittat två sidor som värkar vara rätt bra som jag funderar på att beställa nått ifrån. www.kakburken.se och www.dekoreramera.se hittade massa fina saker där.
Jag lekte lite förut och skrev upp allt som jag ville ha på båda sidona, då kom jag upp på 500:-  Shit va man vil ha saker! Men  ja ska inte beställa allt, men funderar på att köpa vit sockerpasta, engångsspritspåsar och några tyllar. Men får se när jag har tind och pengar till det! Vill baka nu!

Dagen idag

Hej!

Har precis blivit ensam igen och sitter och väntar på att Martin ska komma hem med Coca Cola åt mej (får panik annars, fast ska sluta med det efter onsdag hade jag tänkt).

Clara har vart här och vi höll på med vårat Projektarbete som snart ska vara klart (våran "konsert" är den 16 Januari) och vi kom ganska längt, valde tonart och bestämmde vem som ska göra vad på alla låtar, så nu är dert bbara att öva var för sig och sedan sätta ihop allt.
Föresten så ska jag kankse berätta vad vi ska göra för projektarbete. Vi ska hålla en konsert på ett ålderdoms hem den 16 januari där vi ska sjunga och spela lite svenska låtar i ca ½ timme.  

Sen när vi tyckte att vi var klara för idag så spelade vi på mitt Wii (som ja fick av Älsk i julklapp) och det var väldigt skoj. (Jag van i både bowling och boxning). Sen så kom Sandra hit för jag hade lovat att färga hennes hår och de vart  ganska bra tror jag!


Bild på Clara från i våras


Kort på Sandr aoch mej från en fest hos mej för ett tag sedan

God morgon näst sista dagen 2008!

Hej!

Nu är det näst sista dagen på 2008 och det kan ja knappt förstå. Var det verkligen ett år sedan förra nyårsafton? Allt har gått så himla fort! Tiden bara springer iväg. Snart så vaknar jag väll med löständer också. Det känns skit konstigt att det bara ä 1 termin kvar av gymnasiet! Och jag vet ju vad jag vill göra efter gymnasiet, men kommer jag verkligen in på sjuksköterske programmet? Och vad gör jag om jag ine gör det? Då rasar nog hela min värld samman! Och sen så är det ju inte säkert att jag kommer in på sjuksköterske programmet i Örebro, vill/kan jag verkligen bo nån annan stans? Sånna här paniktankar dyker tydligen gärna upp när man märker att tiden går fort! Men på något sätt så ska väll ändå allting lösa sig! 

Hoppas ni har det bra!

Själv så väntar jag på min klasskompis Clara som ska komma hit för vi ska hålla på med vårt projektarbete. -Men ska nog ta och städa och kanske laga lite mat först (är jätte sugen på kyckling, ris och Curry sås)

Puss och Kram!♥ 

Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Jag heter Johanna och är  18år och jag bor i Örebro med min pojkvän (egentligen festman eftersom vi är förlovade men jag tycker det låter så töntigt). Och nu tänkte jag starta en ny blogg, hade en annan förut men jag tycker att den vart så oseriös, så ja tänkte försöka göra den här lite mer seriös i alla fall.

I min blogg kommer du att få läsa om mitt liv som sista års elev på gymnasiet (studenten nästa), mina drömmar om att komma in på sjuksköterske programmet (helst örebro) och sedan komma in på barnmorskeprogrammet efter det. Och hur det är att vara 18, förlovad och sambo. Och sen en massa vardags saker, student förberedelser, högskole sökningar o.s.v.

Hoppas att ni komme tycka att den här bloggen är lite läs värd i alla fall

ha det så bra!!

Puss och kram!


(eftersom jag är från Örebro så är det rätt pasande att lägga in Örebro slott som första bild)


RSS 2.0