Student drömmar!

Snart (om 135 dagara) så är det då dags för studenten. Och det ska bli jätte roligt!! Och jag har redan börjat kollat efter massor med saker. Men det är ju lika bra och börja handa lite små saker redan nu, eftersom allting kommer bli vääldigt dyrt så kan man lika gärna slå ut det lite över varje månad istället öfr att betala allt på en gång.

Här är lite saker som jag skulle kunna tänka mej att ha på mej:

 
 


-Klänning och Leggings Ellos.se
-Blå Ballerina skor Hm.se
-Silvriga med 9cm klack Halens.se


Skorna funderar jag på helt seriöst att köpa. De blåa har jag tänkt på ett tag och de silvriga såg jag precis och de kändes verkligen som om "de där ska jag ha". Och jag hade tänkt att ha de silvriga när jag går ut på dagen och sen så kanske de blåa lite senare på kvällen när fötterna är mörbultade efter all glädje.

Men jag måste i alla fall snart gå och köpa ett par skor med klackar på att öva med fram till studenten, Jag kan verkligen inte gå i klackar!!

Kommentarer
Postat av: Paula

Hej!

Jag heter Paula och jobbar som webproducent på Halens.

Roligt att du skriver om våra produkter, det vill vi självklart lyfta fram. Med hjälp av bloggtjänsten Twingly får du automatiskt en länk tillbaka från vår webbshop till din blogg när du länkar till våra produkter. Länken till din blogg visas på vår produktsida och blir synliga för våra kunder. Samtidigt kan vi genom länkningen ge dig helt nya läsare och sprida kännedomen om din blogg.Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:

1. Skriv ett blogginlägg

2. Gå in på den specifika produktsidan på Halens.se, t.ex. www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!

3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg

4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss

5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.seTips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten..

Inom kort kommer vi även att visa upp bloggar på liggande produkter.Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till:

paula.felicijan@halens.seHa det bra

Paula

2009-01-26 @ 10:03:49
URL: http://www.halens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0